News Flash:

Piept de pui cu sos de rosii

26 Iunie 2014
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 catel de usturoi
1 kg rosii
2 cepe
3 ardei capia
2 foi de dafin
ulei
piper
sare
 
Mod de preparare:

Taie carnea in cubulete, condimenteaz-o cu un praf de sare si rumeneste-o in putin ulei. Scoate-o apoi pe o farfurie. In grasimea ramasa, caleste ceapa impreuna cu usturoiul zdrobit cu podul palmei. Separat, opareste rosiile, decojeste-le si paseaza-le cu fruculita. Indeparteaza usturoiul si adauga ardeii capia taiati marunt si rosiile pasate.
Pune foile de dafin, potriveste gustul de sare si lasa la foc mic pana se leaga bine sosul. Spre final, rastoarna si bucatile de carne si aromatizeaza cu putin patrunjel.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete sos sosuri friptura retete cina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013720 (s)