News Flash:

Piept de pui cu sos de portocale

19 Februarie 2013
8785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr de spanac tanar
1 piept de pui mic
1 catel usturoi
3 linguri ulei
piper negru
piper verde
chili fulgi
sare
 
Pentru sosul de portocale:

100 ml supa de pui
550 ml suc de portocale proaspat
1 lingura unt
un praf de sare
 
Mod de preparare:
 
Pune sucul de portocale intr-o tigaie si lasa-l sa fierba la foc mare timp de 10-15 minute, pana devine ca un sirop. Ia-l de pe foc si pune-l la frigider. Trece carnea de pui prin piper negru si verde, presara peste el sare si chili dupa gust, apoi prajeste putin puiul pe ambele parti. Apoi, pune puiul la cuptorul preincalzit la 200 de grade si coace-l 8-10 minute.
Toarna supa de pui in tigaia in care ai prajit puiul si fierbe-o 3 minute, apoi adauga sucul de portocale. Mai pune o lingura de unt si lasa la fiert pana se ingroasa, apoi pune usturoiul si spanacul. Piureul se face dupa reteta clasica.
Pieptul de pui cu spanac si portocala se serveste cald.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac tanar catel usturoi ulei piper negru piper verde chili fulgi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019163 (s)