News Flash:

Piept de pui cu sos de iaurt

2 Februarie 2012
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu sos de iaurt
Ingrediente:

2 linguri faina
250 g fulgi de porumb
350 g piept de pui taiat cubulete
2 albusuri batute
ulei de masline

Pentru sos:

250 g iaurt
½ morcov dat prin razatoare
suc de lamaie

1 castravete dat prin razatoare
2 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare:


Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi sfaramam fulgii de porumb cu blenderul si ii punem intr-un vas. Daca nu avem, putem faramita cu mainile. Se asaza apoi intr-un bol. Trecem cuburile de pui prin faina, apoi prin albusul de ou si prin firimiturile din fulgi de porumb. Carnea de pui se pune intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline, dupa care se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute, apoi se intoarce puiul si se mai baga la cuptor inca 10 minute.
In acest timp pregatim sosul. Punem toate ingredientele pentru sos intr-un bol mai mare si amestecam pana la omogenizare. Nu uitam sa potrivim de sare. La final se pune carnea pe un platou, iar alaturi sosul preparat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina albusuri iaurt castravete usturoi cuptorul bol tava cuptor sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013166 (s)