News Flash:

Piept de pui cu sos de caise

25 Iunie 2013
2388 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g caise tocate
50 g zahar
2 linguri otet de mere
900 g piept de pui taiat cubulete
1 lingura unt
3 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
500 ml supa de pui
1 lingura rozmarin tocat
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Punem caisele intr-un bol. Adaugam zahar si otet si lasam sa stea asa cateva minute. Intr-o oala punem la incalzit o lingura de unt si o lingura de ulei. Punem puiul la rumenit in unt. Scoatem pieptul de pui intr-un bol. Punem si uleiul ramas in tigaie si calim ceapa. Adaugam supa peste ceapa si lasam sa fiarba la foc mediu. Punem caisele intr-un blender si procesam pana obtinem un piure. Amestecam piureul cu puiul si ceapa calita. Adaugam scortisoara si rozmarin si putina sare. Punem la fiert la foc mediu timp de 20 de minute. Se poate servi cu orez fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise tocate scortisoara foc mediu orez fiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018919 (s)