News Flash:

Piept de pui cu sos chutney

9 Octombrie 2014
1888 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 buc. piept de pui, dezosati si depielitati, taiati in jumatati
1 lingura ulei de masline
2/3 cana sos barbecue, picant
2/3 cana sos chutney de mere
½ lingurita boia iute
2 linguri zahar brun
sare
piper

Mod de preparare:

Asezoneaza carnea de pui cu sare si piper. Intr-o tigaie adauga uleiul si lasa-l sa se incinga. Prajeste puiul pe ambele parti pana devine auriu.
Intr-un bol mic adauga sosul chutney de mere, sosul barbecue, zaharul, si boiaua. Adauga-le peste pui si gateste totul timp de 7-10 minute.
Serveste puiul alaturi de o garnitura de spanac tras in unt si felii proaspete de mere. Ai grija insa ca merele sa fie acrisoare. Serveste preparatul alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos friptura sos chutney friptura pui retete culinar ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021627 (s)