News Flash:

Piept de pui cu sos alb

26 Noiembrie 2015
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

600 g piept de pui Fragedo Delicat
3-4 gutui potrivit de mari
1 lingura smantana
2 linguri ulei de masline
2 linguri pesmet
sare
zeama de la o jumatate de lamaie
piper
cimbru

Pentru sos:
200 ml lapte
1 lingura faina
putina sare
nucsoara
1 lingura de unt

Mod de preparare:

Ungem feliile de piept de pui cu putin ulei si le asezam in tava unsa si ea cu putin ulei. Pe fiecare felie punem putin cimbr, sare, piper. Smantana o amestecam cu pesmetul si o intindem peste carne. Gutuile le curatam, le taiem felii si le stropim cu putin suc de lamaie. Le asezam printre feliile de carne si bagam tava la cuptor la 180 grade Celsius, timp de 30 de minute.
Pana se face carnea preparam sosul; topim untul intr-o craticioara, adaugam faina si apoi treptat laptele. Amestecam rapid pana se ingroasa si condimentam cu sare si putina nucsoara. Daca vreti sa fiti siguri ca nu face cocoloase puteti amesteca faina cu laptele si apoi sa turnati amestecul in craticioara peste untul topit.
Servim carnea cu gutui, sos si legume fierte.

Reteta de pui cu sos alb ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura sos carne sos pui sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013372 (s)