News Flash:

Piept de pui cu sos

29 Aprilie 2015
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui fara os si piele
cca 100 gr mustar Dijon
cca 50 gr sirop de artar
1 lingura otet din vin rosu
piper
sare
rozmarin

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Mixeaza mistarul cu siropul si otetul. Pune pieptul de pui intr-o tava de copt gresata. Potriveste-l de sare si piper. Toarna mixul peste carne, avand grija sa fie bine acoperita. Baga in cuptor pentru 30-40 de minute. Serveste cu rozmarin tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura sos friptura cuptor sos carne retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2108 viz    0 com
2631 viz    0 com
2217 viz    0 com
3752 viz    0 com
2889 viz    0 com
3353 viz    1 com
2940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016202 (s)