News Flash:

Piept de pui cu smantana

7 Aprilie 2014
1524 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri patrunjel tocat
120ml smantana de gatit
240ml supa concentrata de pui
225g faina
1 lingurita mustar Dijon
2 felii bacon taiate cubulete
250g ciuperci mici taiate in sferturi
1 ceapa rosie tocata
400g piept de pui taiat in cubulete
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Prajeste carnea de pui in uleiul incins, timp de 5 minute, pana cand se rumeneste. Scoate-o pe o farfurie. In aceeasi oala caleste ceapa si baconul, timp de 3-4 minute, pana cand ceapa se inmoaie. Adauga ciupercile si mai gateste-le impreuna 2 minute, pana cand ciupercile incep sa se inmoaie.
Adauga faina si mustarul si incorporeaza-le. Mai lasa pe foc 2 minute, amestecand continuu. Toarna supa concentrata de pui si lasa sa dea in clocot.

Pune inapoi bucatelele de pui in oala, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 15 minute, pana cand carnea se patrunde. Adauga smantana, condimenteaza cu sare si piper si mai lasa pe foc 3 minute. La final, adauga patrunjelul tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1779 viz    0 com
1130 viz    0 com
1056 viz    0 com
1027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013686 (s)