News Flash:

Piept de pui cu salsa de avocado

5 August 2013
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati piept de pui
sare
piper
1 lamaie verde
2 linguri de ulei de masline
2 rosii mari, taiate felii
2 ardei rosii taiati in sferturi
1 avocado bine copt, taiat cubulete
3 linguri de coriandru proaspat tocat
1 lingurita de piper rosu macinat

Mod de preparare:

Asezoneaza pieptul de pui feliat cu sare si piper si pune gratarul la incalzit. Ia lamaia verde si rade 1 lingurita si jumatate de coaja, apoi stoarce 3 linguri de zeama, intr-un bol mic. Adauga uleiul de masline, sare si 1/2 lingura de piper negru.
Unge feliile de rosii si ardeii cu sosul obtinut din lamaie si ulei, apoi asaza-le pe gratar. Lasa-le la copt 8-9 minute, pana devin maronii si moi. Pune apoi puiul pe gratar si lasa-l sa se gateasca bine pe ambele parti.
Separat, amesteca intr-un bol feliile de avocado, coriandrul, piperul rosu, un praf de sare si 2 linguri de zeama de lamaie. Acesta este sosul salsa de avocado!
Serveste puiul cu legumele si sosul de salsa, garnisind preparatul cu frunze proapete de avocado!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie verde ardei rosii bol mic lamaie avocado
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1489 viz    0 com
1611 viz    0 com
1417 viz    0 com
2143 viz    0 com
5329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1890 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020200 (s)