News Flash:

Piept de pui cu rosii sote

6 Septembrie 2013
2494 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

doua piepturi de pui mari, dezosati, fara piele, taiati in patru
doua linguri de ulei de masline
700 g de rosii cherry (poti folosi si rosii taiate cubulete)
o cescuta de vin alb sec (un Cabernet Sauvignon e bun)
patru cepe verzi, taiate marunt
doua linguri de frunze proaspete de tarhon taiate marunt

Mod de preparare:

Presara sare si piper dupa gust pe pui, incinge uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu-iute, prajeste bucatelel de pui cam 2-3 minute pe fiecare parte, scoate-l pe o farfurie. Pune in tigaie rosiile si coace-le amestecand din cand in cand cam 3 minute (rosiile cherry ar trebui sa se desfaca). Adauga vinul si lasa totul sa scada pana la jumatate, adica tot vreo 3 minute. Amesteca in tigaie si ceapa verde si frunzele de tarhon, stinge focul si serveste rezultatul ca garnitura la pui.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry cepe verzi tigaie mare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2800 viz    0 com
40942 viz    4 com
2160 viz    1 com
1852 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019435 (s)