News Flash:

Piept de pui cu rosii si usturoi

20 August 2013
2994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90 ml ulei de masline
doua kg de piept de pui
500 g rosii cherry foarte coapte
2 catei de usturoi, zdrobiti
50 ml de otet de vin rosu de calitate
200 ml de supa de pui
o legatura de patrunjel tocat
cateva frunze de salata

Mod de preparare:

Incinge trei linguri de ulei de masline intr-o tigaie mare si rumeneste puiul aproximativ 3-4 minute, pana cand acesta devine auriu. Adauga rosiile, supa de pui si usturoiul si mai lasa compozitia pe foc circa 10-15 minute. Toarna peste carne si otetul de vin rosu si lasa compozitia sa fiarba aproximativ 15 minute, pana cand se evapora otetul si se ingroasa amestecul. Adauga si uleiul de masline ramas, si patrunjelul.
Puiul prajit in sos de otet de vin rosu se serveste cald, decorat cu frunze de salata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry patrunjel tocat tigaie mare vin rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015587 (s)