News Flash:

Piept de pui cu rosii si ierburi aromate

19 Noiembrie 2014
1727 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui, dezosat si depielitat, taiat in jumatati
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita busuioc cimbru
1 conserva rosii taiate cubululete
1 ceapa taiata juliene
1 lingurita busuioc uscat
1/2 ceasca otet balsamic
1 lingurita busuioc
oregano
sare
piper negru, proaspat macinat
1 lingurita busuioc
rozmarin

Mod de preparare:

Asezoneaza puiul cu sare si piper dupa gust. Intr-o tigaie incapatoare incinge uleiul e masline, si adauga puiul. Lasa-l sa se prajeasca pe ambele parti pana devine auriu. Adauga apoi ceapa si gateste totul impreuna, timp de 3-4 minute.

Cand ceapa se inmoaie adauga restul ingredientelor si amesteca bine. Lasa totul sa fiarba la foc mediu timp de 15 minute. Cand puiul este gata asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste puiul cu tomate la tigaie, alaturi de un piure de legume sau impreuna cu o garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne rosii tocanita carne retete culinare retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019493 (s)