News Flash:

Piept de pui cu parmezan, la cuptor

5 Iulie 2016
1954 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui injumatatit sau chiar taiat in bucati mai mici
cca 150 gr gris
50 gr parmezan dat pe razatoare
2 linguri unt topit sau ulei de masline
cca 150 gr mozzarella semidegresata
230 gr sos marinara

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt o tava de copt.
3. Amesteca parmezanul cu grisul.
4. Unge cu putin unt topit fiecare bucatica de carne, dupa care da-o bine prin mix si pune-o in tava.
5. Stropeste la final totul cu ulei si baga in cuptor pentru 20 de minute.
6. Scoate tava, intoarce carnea pe partea cealalta si baga inapoi, de data aceasta numai pentru 5 minute.
7. Scoate tava, pune cate o lingura de sos pe fiecare bucatica de carne si cate o lingura jumatate de mozzarella, dupa care baga iar pentru 5 minute in cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui friptura cuptor piept cuptor sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11202 viz    1 com
2308 viz    0 com
2218 viz    0 com
3068 viz    0 com
2994 viz    0 com
2320 viz    0 com
26161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015971 (s)