News Flash:

Piept de pui cu parmezan

12 Aprilie 2012
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu parmezan
Ingrediente:

500 g piept de pui
2 dl lapte
100 g parmezan ras
50 g unt
sare

Mod de preparare:

Intai dam drumul la aragaz la 180 de grade, apoi taiem pieptul de pui in feliute subtiri si le batem foarte putin cu ciocanul, nu exageram ca dupa aceea se va intari in timpul cit vor sta in cuptor. Intr-un vas punem laptele si un pic de parmezan ras, le amestecam si adaugam bucatile de piept pe care le lasam sa se odihneasca in laptic, timp de cinci minute.
Stoarcem carnea de lapte si asezam feliile de piept peste parmezan si cu miinile apasam usurel pentru a se lipi parmezanul mai bine. Normal ca intoarcem si pe partea cealalta bucatile de piept si procedam la fel.
In tava de la cuptor acoperita cu hirtie de copt, punem bucatile de piept, deasupra punem fulgii de unt si presaram sare, apoi bagam tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade, pentru circa 25 de minute. Se serveste cu cartofi prajiti.
Piept de pui cu parmezan pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte parmezan unt sare tava cuptor cartofi prajiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014299 (s)