News Flash:

Piept de pui cu ou, lapte si verdeturi

16 Mai 2013
2112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 gr unt
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura cozi ceapa verde
1 lingura zeama de lamaie (optional)
1 lingurita rozmarin pudra
6 jumatati de piept de pui, fara pielita, dezosate
3 oua batute
2 cani pesmet
2-3 catei de usturoi taiati marunt
3 linguri lapte
sare
piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Se amesteca bine intr-un vas mic untul, rozmarinul, usturoiul, verdeata, ceapa verde si zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza si se pastreaza la frigider. Se bat bucatile de piept de pui, pentru a se aplatiza. Se sareaza si se pipereaza. Se scoate untul de la frigider si se imparte in 6 parti egale. Se pune cate o portie la un capat al pieptului de pui. Se ruleaza laturile mai mici catre centru, apoi se invelesc marginile. Se prinde fiecare bucata de piept de pui cu o scobitoare sau se impatureste strans in folie de plastic. Se lasa 2 ore la frigider.

Se amesteca ouale cu lapte si se bat. Se tavalesc bucatile de piept de pui in pesmet, se dau prin ou, apoi din nou prin pesmet, se lasa deoparte cateva minute.
Se incinge tigaia, se toarna uleiul si cand este fierbinte se pun bucatile de pui. Se prajesc pana devin aurii (aproximativ 5 minute pe fiecare parte), apoi se pun pe servetele pentru a absorbi surplusul de grasime.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute lapte vas mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014908 (s)