News Flash:

Piept de pui cu orez si sos

22 Octombrie 2013
3890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 pahar vin alb
1 pahar sos de rosii
condimente
1 cana orez prefiert
1 morcov
1 ardei
1 ceapa

Mod de preparare:

Orezul se spala si impreuna cu legumele spalate si taiate se pun la fiert cu 2 cani apa, se lasa sa fiarba legumele, orezul ramamand un pic “al dente”, asa este soiul. Dupa ce a fiert se condimenteaza dupa gust.
Intre timp se face sosul: piepul de pui spalat si taiat bucati mai mici se da prin faina alba, se pune 1 lingura de ulei la incins, se adauga pieptul de pui si se lasa pana se face auriu. Se pune peste piept sosul de rosii si vinul, se lasa sa fiarba la foc mic pana capata consistenta unui sos, apoi se condimenteaza cu sare, piper si busuioc verde.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1768 viz    0 com
3431 viz    0 com
1951 viz    0 com
2372 viz    0 com
1186 viz    0 com
1723 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019894 (s)