News Flash:

Piept de pui cu nuci pecan

25 Martie 2011
2301 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui picant la gratar
Ingrediente
1 pahar nuci pecan, 2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 1 ceapa rosie, 2 castraveti mici

Preparare
Se taie fasii subtiri carnea prajita si se pune intr-un bol. Se spala castraveti si se taie ca si chibriturile. Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider.

nuci pecan grill castraveti gogosar aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 36 queries | Mysql time :0.016410 (s)