News Flash:

Piept de pui cu mustar

28 Martie 2014
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/3 ceasca de unt
1/3 ceasca de miere
1/4 ceasca de mustar Dijon
4 lingurite de curry macinat
1 varf de cutit de piper cayenne
8 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele

Mod de preparare:

Topeste untul si amesteca-l intr-un vas de marime medie cu mierea, mustarul, curry-ul si piperul cayenne. Asaza bucatile de piept de pui intr-o tava si unge-le din belsug cu sosul obtinut. Lasa-le la marinat cel putin 4 ore.

Acopera tava cu un capac sau cu o folie speciala si coace puiul, acoperit, timp de 10 minute, in cuptorul preincalzit la 190 de grade. Indeparteaza capacul si mai lasa carnea la rumenit inca 10-15 minute.
Serveste acest delicios preparat alaturi de o salata de rucola sau una de cruditati, mai ales ca in aceasta perioada ai acces la atatea legume proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne friptura mustar friptura miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019266 (s)