News Flash:

Piept de pui cu mix de legume

6 Februarie 2013
15778 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui dezosat
o punga 450 g Dujardin-Edenia - Amestec Stir Fry (mazare, orez, baby morcov, ceapa, ciuperci, ardei rosu, ardei verde, porumb dulce)
o punga 450 g amestec mexican - Gradina cu Soare
oregano
piper negru, verde, alb si rosu
ulei
sare

Mod de preparare:
 
Continutul fiecarei pungi se pune la fiert separat, cu putina sare, in apa incalzita. Se lasa circa 10 minute, dupa care se incearca legumele care trebuie sa fie fierte. Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Pieptul se taie cubulete, se spala, se zvanta pe un prosop absorbant apoi se sareaza si se condimenteaza. Punem apoi bucatile de pui in tigaia wok la prajit pana cand devin aurii. Bucatelele se servesc alaturi de legume si de o salata verde.

sursa: retetepentrutine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amestec mexican oregano ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043826 (s)