News Flash:

Piept de pui cu mere si sos

27 Martie 2013
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
1 jumatate de ceasca de mere feliate
1 lingura de miere
1 jumatate de lingurita de amidon de porumb
2 linguri de mustar Dijon
1 jumatate de cana de faina
2 mere mici necuratate
2 linguri ulei de masline
patrunjel proaspat
1 jumatate de ceasca supa de pui
piper negru macinat
sare

Mod de preparare:


Amesteca amidonul de porumb cu mustarul, mierea, sarea si piperul, dupa gust, intr-un castron. Sareaza pieptul de pui taiat felii mai mari si trece-l prin faina.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajeste pieptul de pui, pana se rumeneste bine pe ambele parti, aproximativ 3 minute. Adauga si merele si lasa-le sa se rumeneasca usor, si adauga si supa de pui si lasa-le sa fiarba 15 minute.
Puiul cu mere in sos de mustar se serveste cald, cu sos si presarat cu patrunjel. Se poate servi, de asemenea, cu garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere feliate miere mustar dijon faina mere mici patrunjel proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019539 (s)