News Flash:

Piept de pui cu menta, sos si usturoi

3 Februarie 2014
1720 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 bucati de piept de pui, fara piele si os
4 catei de usturoi
120 g menta proaspata
1 lingura ulei de masline
1 lingura suc de lamaie
1 lingura sos de soia
1 lingura praf de chili
ceapa verde
putin piper negru

Mod de preparare:

Intr-un blender, adauga 120 g de menta, sucul de lamaie, sosul de soia, pudra de chili, uleiul de masline, piperul si usturoiul. Amesteca pana ce obtii o compozitie omogena, dupa care toarn-o deasupra puiului intr-un vas de dimensiuni medii. Lasa puiul la marinat intre 5 si 24 de ore.

Dupa ce s-a marinat bine, scoate puiul din sos si da-l la cuptor, cu capacul deschis, la foc mediu. Prajeste-l timp de 10-12 minute, intorcandu-l o singura data.
Serveste pieptul de pui cu usturoi si menta garnisit cu ceapa verde, alaturi de putin pilaf si o salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete pilaf retet culinar pui menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2920 viz    0 com
1770 viz    0 com
2338 viz    0 com
3167 viz    0 com
4032 viz    0 com
2896 viz    0 com
3315 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012714 (s)