News Flash:

Piept de pui cu mazare

19 Iunie 2012
2562 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati piept de pui (150 g fiecare)
500 g cartofi taiati cubulete
400 g cartofi dulci taiati cubulete
1 lingura si jumatate ulei de masline
1 lingura boia dulce

1 cana mazare congelata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem o tava si asezam cartofii si cartofii dulci in tava. Ii stropim cu o lingura de ulei si adaugam sare dupa gust. Bagam tava la cuptor timp de 20 minute. Ungem pieptul de pui cu ulei si presaram boia. Asezam puiul intr-o tava unsa si-l bagam la cuptor sub tava cu cartofi. Lasam sa se rumeneasca timp de 10 minute. Punem mazarea la fiert cateva minute. Asezam puiul pe farfurii si servim cu mazare si cartofi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cartofi dulci boia dulce mazare tava cuptor farfurii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3624 viz    0 com
2181 viz    0 com
5995 viz    0 com
5099 viz    0 com
5030 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023132 (s)