News Flash:

Piept de pui cu masline si vin alb

27 Septembrie 2013
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o bucata de piept de pui, fara os si piele
3 felii de pancetta afumata
8 bucati de sparanghel
8 rosii cherry, taiate jumatati
5 masline kalamata cu samburi
o mana de frunze de busuioc
un cubulet de unt nesarat
sare de mare
piper negru macinat
ulei de masline
putin vin alb

Mod de preparare:

Transeaza pieptul in trei parti, dar pastreaza-le atasate intre ele, intr-un fel de "buchet". Asezoneaza carnea cu sare si piper. Incinge o tigaie de marime medie, adauga putin ulei si pune pieptul la prajit, pe toate partile, timp de aproximativ 7 minute.

Dupa ce s-a perpelit bine, pune feliile de pancetta deasupra fiecarei bucati transate de pui si sparanghelul in jurul carnii. Lasa pe foc 2-3 minute, apoi muta feliile de pancetta pe fundul tigaii, pentru a se praji bine si a deveni crocante. Arunca apoi in tigaie si restul ingredientelor: rosiile injumatatite, maslinele, frunzele de busuioc, untul si putin ulei de masline si mai lasa pe foc, 1-2 minute, pana cand se topeste untul. La sfarsit, cu 20 de secunde inainte de a stinge focul, toarna putin vin alb, pentru ca preparatul sa aiba mai mult sos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011345 (s)