News Flash:

Piept de pui cu masline si pepene

21 Iunie 2013
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
4 fileuri de piept de pui (120 g)
3 linguri de ulei de masline
2 cesti de pepene verde, taiat cubulete
1-4 ceasca de masline Kalamata, fara samburi
1 castravete
1 ardei iute rosu (chili), tocat marunt
2 linguri de ceapa rosie tocata
2 linguri de otet balsamic
piper
sare

Mod de preparare:

Trece fileurile prin putin ulei de masline si presara pe ele sare si piper. Pune-le pe gratar si lasa-le cateva minute pe fiecare parte. Prepara salsa combinand pepenele cu maslinele, ceapa, castravetele si ardeiul iute intr-un bol. Asezoneaza cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper, dupa gust.
Serveste salsa alaturi de puiul la gratar, pe post de garnitura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde masline kalamata castravete chili ceapa rosie bol salsa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019677 (s)