News Flash:

Piept de pui cu legume

24 Ianuarie 2012
3141 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu legume
Ingrediente:

500 g file din piept de pui
un castronel cu firimituri de paine proaspata
100 g parmezan ras
2 oua
1 lingura coaja de lamaie rasa
2 linguri patrunjel tocata
1 lingurita praf de usturoi
100 g faina
1 lingura de lapte
ulei vegetal
salata verde

Mod de preparare:


Se amesteca firimiturile de paine cu coaja de lamaie, parmezan, patrunjel si praf de usturoi si se asezoneaza cu sare. Se pune faina intr-o farfurie. Se bate un ou cu lapte intr-un bol. Trecem puiul prin faina, apoi prin ou si la final prin amestecul de firimituri. Incingem uleiul si punem pieptul de pui la prajit. Scoatem puiul pe farfurie si taiem fasii. Intr-un bol de salata se pun fasiile de pui, salata verde si un ou fiert taiat felii. Se presara putin ulei pe deasupra si se serveste.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine parmezan oua patrunjel faina lapte ulei vegetal salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2232 viz    0 com
1590 viz    0 com
1159 viz    0 com
1376 viz    0 com
2108 viz    0 com
1405 viz    0 com
2251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018987 (s)