News Flash:

Piept de pui cu lapte

23 Mai 2012
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu lamaie
Ingrediente:

300 - 400 gr piept de pui taiat cubulete
250 gr lapte (o cana)
unt (un cubulet)
1 lamaie
1 lingura faina
o lingurita menta uscata
nucsoara
o lingura de ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:


Puiul taiat cubulete, il rumenim intr-o cratita in care am topit mai intai untul. Sarati si piperati carnea, apoi aromatizati-o cu un varf de cutit de praf de nucsoara. Sucul de la lamaie, il amestecam cu faina si laptele, apoi turnam in cratita compozitia obtinuta.
Amestecam in continuu si lasam sa fiarba la foc mic pana compozitia se ingroasa. Inainte de a stinge focul, presaram deasupra putina coaja de lamaie si menta. Se poate servi cu cartofi copti si salata de mere cu morcovi. Am folosit 2 mere si un morcov. Merele si morcovul le-am razuit si le-am stropit cu zeama de lamaie.
Piept de pui cu lapte pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte unt lamaie faina menta nucsoara pipersare cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

22575 viz    0 com
3188 viz    0 com
5937 viz    0 com
3160 viz    0 com
3524 viz    0 com
3767 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019287 (s)