News Flash:

Piept de pui cu lamaie si rozmarin

6 August 2012
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 buc. piept de pui (aproximativ 120 g fiecare)
1 ceapa rosie tocata marunt
1 lingura rozmarin
1 catel de usturoi
coaja rasa de la o lamaie
suc de lamaie
ulei de masline


Mod de preparare:

Amestecam intr-un castron ceapa, sucul de lamaie, rozmarinul si coaja de lamaie, apoi adaugam ulei. Sosul rezultat il turnam peste pieptul de pui si lasam peste noapte la marinat. A doua zi dimineata punem carnea intr-o tava unsa si dam la cuptorul incins la 180 grade in jur de o jumatate de ora.
Intre timp punem sosul intr-o craticioara si fierbem la foc mic. Amestecam constant pana cand se ingroasa. Puiul se serveste cu cuscus.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie rozmarin usturoi castron tava craticioara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1223 viz    0 com
2020 viz    0 com
2015 viz    0 com
1331 viz    0 com
4643 viz    0 com
5684 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018861 (s)