News Flash:

Piept de pui cu lamaie la tigaie - Un pranz satios sau o cina gustoasa

6 Septembrie 2017
2532 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Un preparat usor, la tigaie, pieptul de pui cu lamaie este alegerea perfecta pentru un pranz satios sau cina.

Ingrediente:

2 bucati piept de pui
1/3 cana faina
4 linguri unt
1 lingura ulei
piper cu lamaie
sare
2-3 lamai, feliate
patrunjel tocat, dupa gust

Mod de preparare:


Tai pieptul de pui in bucati mai mici, pe lung. Intr-un bol, amesteci faina cu piperul. Dai bucatile de carne prin compozitie, pana sunt acoperite in totalitate. Intr-o tigaie, rumenesti in 3 linguri de unt si 1 lingura ulei puiul, pana isi schimba culoarea si se intrepatrunde.
Cureti tigaia de eventualele resturi, apoi dai pe foc, 1 minut, feliile de lamaie, in untul ramas. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Amesteci cu puiul. Servesti cu patrunjel.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tigaie pranz satios faina lamai patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015732 (s)