News Flash:

Piept de pui cu ketchup si sos dulce

24 Septembrie 2013
2507 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
2 ardei capia
3-4 linguri sos dulce de ardei iuti
3-4 linguri ketchup picant facut in casa
1 legatura patrunjel
sare
piper
praf de usturoi

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul de pui se feliaza si se caleste putin in ulei. Se taie ardeii cubulete si se pun peste piept si se mai lasa pana se inmoaie ardeii. Se adauga sosul, ketchupul si condimentele, se pune apa cat sa acopere putin totul si se lasa sa fiarba pana scade sosul. Se presara cu patrunjel verde si se poate servi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2203 viz    0 com
1602 viz    0 com
3989 viz    1 com
5246 viz    0 com
1900 viz    0 com
4812 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012320 (s)