News Flash:

Piept de pui cu gorgonzola

17 Aprilie 2013
2768 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piept de pui
gorgonzola
smantana
ulei de masline
sare
piper
boia dulce

Mod de preparare:

Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 minute la foc mic si gata mancarea.

Piept de pui cu gorgonzola recomandat de bucatariaportocalie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gorgonzola foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2347 viz    0 com
4696 viz    0 com
2074 viz    0 com
1353 viz    0 com
1408 viz    0 com
1592 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018202 (s)