News Flash:

Piept de pui cu ghimbir si miere

18 Iulie 2013
1893 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui
1/2 cana alune caju
2 lingurite miere
2 linguri sos de soia
6 linguri supa de pui
1 lingura amidon de porumb
2 linguri ulei de masline
1 ceapa medie
3 catei de usturoi
1 lingura de ghimbir razuit
100 g pastai de mazare
1 ardei gras rosu
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca amidonul de porumb cu 1 lingura de apa, mierea, sosul de soia si supa de pui. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa, ardeiul gras tocat si usturoiul, impreuna cu ghimbirul. Asezoneaza cu sare si piper, apoi adauga pieptul de pui taiat in bucati si gateste-l pana se patrunde si devine auriu. Adauga alunele caju si pastaile de mazare, iar dupa 2-3 minute adauga sosul obtinut mai devreme. Amesteca mancarea si las-o pe foc pana cand sosul se ingroasa.
Pieptul de pui aromat cu miere si alune caju se serveste fierbinte, cu patrunjel tocat deasupra si alaturi de o portie de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir razuit piper castron patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013083 (s)