News Flash:

Piept de pui cu garnitura de nuci si prune

25 Septembrie 2014
1691 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
1/4 lingurita de fulgi de ardei rosii
2 prune mari, tocate marunt
1/2 cana suc de portocale
2 linguri ceapa rosie tocata marunt
1/4 lingurita sare
1 lingura miere
1/2 cana nuci maruntite
1 1/2 lingurite coaja rasa de portocala
2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

Pregateste garnitura: amesteca prunele, nucile, 1/4 cana de suc de portocale, ceapa, mierea si 1/2 lingurita din coaja de lamaie intr-un bol mediu.
Amesteca separat, intr-o farfurie, uleiul, sarea, fulgii de ardei, restul de suc si de coaja de portocale. Tavaleste pieptul de pui prin acest dressing si lasa-l sa stea la frigider in jur de 30 de minute in marinata.
Pune pieptul pe gratarul incins si lasa-l cam 5 minute pe fiecare parte. Serveste puiul fript cu sosul sau garnitura din nuci si prune.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne friptura garnitura garnitura prune retete gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021522 (s)