News Flash:

Piept de pui cu fasole si sos iute

17 Iulie 2013
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru sos:
 
1/2 ceasca fasole neagra
1/4 ceasca boabe de porumb
1 lingura ceapa rosie
1 lingurita de piper
1 lingurita suc proaspat de lime
1 lingurita ulei de masline
1/8 lingurita de sare
1/8 lingurita coriandru
4 boabe de struguri sau rosii cherry

Pentru pui:

1 lingurita de unt
1 piept de pui dezosat
1 strop de sare
1 strop de piper negru proaspat macinat
cateva felii de lime

Mod de preparare:

Pentru a prepara sosul, combina primele noua ingrediente si amesteca-le bine, pana cand se omogenizeaza. Condimenteaza puiul cu sare si piper dupa gust, apoi pune-l intr-un vas rezistent termic uns cu unt si baga-l la cuptor pentru 15 minute.
Puiul cu sos iute si fasole neagra se serveste cald, decorat cu cateva felii subtiri de lime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pentru sos fasole neagra ceapa rosie coriandru pentru pui piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010684 (s)