News Flash:

Piept de pui cu dressing

25 Iulie 2013
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g salata verde
30 g miez de portocala
30 g smochine uscate
200 g piept de pui
20 g susan
sare si piper (cate un varf de cutit din fiecare)

Dressing pentru salata:

o lingurita miere
o lingurita mustar
o lingurita otet
30 ml ulei de masline
suc proaspat dintr-o jumatate de portocala

Mod de preparare:

Se spala bine salata verde cu apa rece si se lasa la scurs pe un prosop. Intre timp pregatiti pe gratar sau plita pieptul de pui. Acesta se lasa la rumenit pe ambele parti cat sa-si pastreze delicatetea in interior.
Intr-un bol mare de sticla asezam pe rand: salata verde, miezul de la o portocala si smochinele uscate, taiate in doua.

Separat, intr-o ceasca, pregatim dressingul pentru salata: incepem cu mierea, mustarul, sarea, piperul, uleiul de masline, apoi la final otetul si sucul dintr-o portocala... Amestecam pana se obtine un sos numai bun de pus peste salata.

Se toarna dressingul peste salata verde, portocale si smochine, iar cu varful degetelor, ca o mangaiere, amestecam totul foarte usor pentru ca salata sa-si pastreze lejeritatea.

Intr-o farfurie intinsa asezati susanul pentru a putea tavali pieptul de pui gata luat de pe gratar.
Se pregateste o farfurie intinsa, alba... Asezam in mijlocul ei amestecul de salata, iar peste acest pat exotic se asaza pieptul de pui invelit in susan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde smochine uscate susan miere ceasca portocala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2143 viz    0 com
5326 viz    0 com
4384 viz    0 com
2920 viz    0 com
1782 viz    0 com
1986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017865 (s)