News Flash:

Piept de pui cu dovlecel, praz si ardei iute

22 Martie 2013
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui dezosat
300 ml supa de legume
2 lingurite ulei de masline
2 dovlecei mici
ghimbir proaspat
praz
1 ardei iute
sare
salvie
piper

Mod de preparare:

Spala bine carnea de pui si legumele si taie-le fasii lungi si subtiri. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si adauga puiul. Amesteca-l incontinuu ca sa nu se prinda, pana capata o culoare maronie. Adauga ardeiul iute, prazul si dovleceii, apoi condimenteaza cu ghimbir, piper, sare si salvie si amesteca totul bine. Apoi, adauga si supa de legume.
Lasa totul sa fiarba inca 5 minute, la foc iute si amesteca din cand in cand. Tigaia picanta de pui se serveste calda, decorata cu frunze proaspete de salvie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei ghimbir proaspat praz ardei iute sare salvie piper foc iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2952 viz    0 com
2241 viz    0 com
2404 viz    0 com
2114 viz    0 com
1326 viz    0 com
2672 viz    0 com
2251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018857 (s)