News Flash:

Piept de pui cu covrigei si mustar

13 Decembrie 2013
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g de pesmet
200 g de covrigei sarati, zdrobiti
125 ml de ulei
125 g mustar Dijon
150 g miere
130 ml de apa
3 linguri de otet din vin rosu
sare si piper dupa gust
700 g de piept de pui dezosat
125 g de faina

Mod de preparare:

In timp ce preincalzesti cuptorul la 190 de grade, tapeteaza foaia de copt cu ulei. Intr-o tigaie mare, la foc mediu, prajeste pesmentul pana devine auriu, amestecand constant. Adauga covrigeii intr-un vas, alaturi de pesmetul prajit. Intr-un blender, adauga uleiul, mustarul, mierea, apa si amesteca bine.

Toarna jumatate din dressing intr-un vas adanc, pune faina pe o farfurie mare si adauga jumatate din mixul de covrigei intr-o alta farfurie. Ia pieptul de pui si trece-l prin faina, apoi prin dressing si prin mixul de covrigei si pesmet.

Da tava la cuptor timp de 18-25 de minute si lasa sa se raceasca. Serveste pieptul de pui alaturi de un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013358 (s)