News Flash:

Piept de pui cu ciuperci si smantana

13 Februarie 2013
2429 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
1 lingura faina
2 morcovi
o legatura de patrunjel sau o legatura de marar
2 cepe
1 pahar de vin alb
2 oua
3 linguri smantana
boabe de piper
30 g unt
sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in 1 ½ l apa, iar cand apa a scazut, se adauga vinul, ceapa taiata, morcovii rasi si cateva boabe de piper se lasa sa fiarba la foc mic. Se prepara un sos alb din faina, unt si 5-6 linguri de supa in care a fiert puiul, se amesteca cu galbenusurile, smantana si se toarna peste pui. Deasupra se presara verdeata tocata.
Pieptul de pui cu sos alb se garniseste cu ciuperci.

sursa: suntfericita

 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina morcovi patrunjel marar cepe vin alb oua smantana unt sare ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021758 (s)