News Flash:

Piept de pui cu ciuperci si smantana

3 Aprilie 2012
4937 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu ciuperci si smantana
Ingrediente:

400 g piept de pui taiat cubulete
2 felii bacon tocate
250 g ciuperci taiate in sferturi
2 linguri ulei de orez
250 ml smantana
1 ceapa tocata
70 g faina
1 lingura mustar dijon
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem uleiul si punem puiul, pentru 5 minute, la copt. Dupa aceea il scoatem pe o farfurie si calim baconul si ceapa. Adaugam ciupercile si lasam pe foc inca 2 minute, amestecand din cand in cand. Punem apoi mustarul si faina. Dupa 2 minute adaugam supa treptat. Cand incepe sa fiarba punem puiul si acoperim vasul. La foc mic mai lasam sa fiarba timp de 15 minute. La final adaugam smantana si sare si se mai lasa 3 minute. Se serveste cu patrunjel presarat pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon ciuperci smantana ceapa faina mustar dijon patrunjel farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013386 (s)