News Flash:

Piept de pui cu ciuperci si seminte de in

7 Noiembrie 2013
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Partile laterale (mai groase in carne) dintr-un piept de pui dezosat
100 g seminte de in
200 g ciuperci Champignon
150 g sfecla rosie
50 ml ulei de masline
1 lingurita de coriandru macinat
sare
piper
un sfert de lamaie
1 ou
60 g faina

Mod de preparare:

Sfecla curatata de coaja se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Ciupercile curatate si spalate se feliaza si se soteaza un pic intr-un strop de ulei,se potriveste de sare si piper. Pieptul de pui spalat si zvantat se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se trece prin oul batut, prin faina, iar prin ou si apoi prin semintele de in. Se prajeste in uleiul incins cateva minute, pe toate fetele, apoi se scoate pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.
Intr-un pic de ulei se prajesc si feliile de sfecla apoi se stropesc cu suc de lamaie.
Se serveste pieptul taiat in feliute subtiri pe pat de ciuperci sotate si sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019746 (s)