News Flash:

Piept de pui cu ciuperci si broccoli

27 Februarie 2013
4234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati de piept de pui
200 gr ciuperci
2 linguri zeama de lamaie
350 mililitri supa de pui
350 gr broccoli
3 linguri faina
 
Mod de preparare:

Caleste pieptul de pui taiat fasii si ciupercile feliate subtire intr-o tigaie neaderenta cu lingura de ulei. Intorce-le pe ambele parti pentru a se rumeni. Adauga broccoli si 250 mililitri de supa de pui si lasa-le sa fiarba la foc mediu. Intr-o alta tigaie, amesteca 100 mililitri de supa de pui, zeama de lamaie si faina si lasa-le sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa se ingroase si capeta consistenta unei smantani. Condimenteaza su sare si piper si adauga usturoiul. Toarna sosul peste pui si broccoli si lasa-le pe foc inca 1-2 minute.
Puiul cu broccoli se poate servi cu taietei de orez, orez sau cuscus.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci broccoli faina tigaie neaderenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024574 (s)