News Flash:

Piept de pui cu ciuperci si broccoli

15 Ianuarie 2013
6675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui fara piele
200 gr ciuperci
2 linguri zeama de lamaie
350 ml supa de pui
3 linguri faina
350 gr broccoli

Metoda de preparare:

Intr-o tigaie neaderenta caleste pieptul de pui taiat fasii si ciupercile feliate subtire intr-o lingura de ulei. Ai grija sa le intorci la fiecare 2 minute de pe o parte pe alta pana cand se rumenesc.
 
Adauga broccoli si 250 ml supa de pui si lasa sa dea in clocot la foc mediu, apoi redu flacara si acopera cu un capac. Lasa sa fiarba la foc mic timp de 5-7 minute pana cand broccoli si puiul sunt fierte. Opreste focul. Amesteca bine 100 ml de supa de pui, zeama de lamaie si faina si pune intr-o tigaie pe foc mic. Lasa amestecul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase si sa capete consistenta unei smantani. Condimenteaza su sare si piper si 2-3 catei de ustuori.
 
Toarna sosul peste pui si broccoli si lasa-le pe foc inca 1-2 minute. Serveste puiul cu broccoli cu taietei de orez, orez sau cuscus.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci faina broccoli tigaie neaderenta foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013756 (s)