News Flash:

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

27 August 2013
11613 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite ulei de orez
400 g piept de pui
1 ceapa tocata
2 felii de bacon tocate
250 g ciupercute taiate feliute
40 g faina
1 lingura mustar Dijon
250 ml supa de pui
50 g smantana
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o tigaie la foc mare si punem puiul la rumenit timp de 5 minute. Transferam puiul pe un platou. Punem ceapa la calit cu baconul timp de 3 minute. Adaugam ciupercutele si amestecam timp de 2 minute dupa care adaugam faina si mustarul si mai amestecam timp de 2 minute. Incorporam supa treptat si lasam sa dea in clocot. Punem din nou puiul in vas, acoperim cu un capac, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 15 minute. Incorporam smantana si asezonam cu sare. Dupa 3 minute presaram patrunjelul. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar dijon patrunjel capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1275
wh0cd230285 Online Hydrochlorothiazide indocin prices
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013328 (s)