News Flash:

Piept de pui cu capere

23 Martie 2012
2029 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu capere
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
cca 20 capere
o ceapa
oregano
ulei
3 rosii
sare
piper

   
Mod de preparare:

Curatim, spalam si taiem ceapa in feliute subtirele, o condim foarte putin in ulei fierbinte. Intre timp, spalam si taiem in bucati mari carnea (un piept vine taiat in trei bucati), o adaugam peste ceapa si prajim pe ambele parti. Adaugam si rosiile taiate in jumatati, iar cu ajutorul unei furculite (de lemn, daca aveti), strivim rosiile, saram si piperam.
Piept de pui cu capere pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capere ceapa oregano ulei rosii sarepiper furculite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)