News Flash:

Piept de pui cu bulgur

6 Septembrie 2013
3447 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

o lingura de ulei de masline
4 bucati de piept de pui dezosat de aprox 200 g bucata
3 cesti de supa de pui
1,5 cesti de bulgur (grau pisat mare)
2 catei de usturoi
o legatura de spanac taiat mare
o mana de frunze proaspete de busuioc rupte in bucati mari

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie mare, pune sare si piper pe pui si prajeste-l cam 4 minute pe fiecare parte, apoi scoate-l pe o farfurie. Pune in tigaie supa, bulgurul, usturioul taiat marunt, sare si piper si lasa totull pe foc mediu-iute pana da in clocot. Pune puiul in bulgur, da focul la mic si acopera tigaia. Lasa mancarea sa fiarba incet pana cand bulgurul se inmoaie si puiul e bine patruns (15-17 minute). Scoate puiul si pune-l in farfurii, adauga in tigaie spanacul si busuiocul, amesteca totul pana se inmoaie un pic verdeturile adaugate la urma, apoi inchide focul. Pune pilaful de bulgur in farfurii, langa pui.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bulgur usturoi tigaie mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1497
wh0cd897916 sildenafil online effexor cr
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013693 (s)