News Flash:

Piept de pui cu broccoli la cuptor

9 Ianuarie 2013
2742 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui fiert
500 g broccoli tocat
80 ml lapte
1 pliculet supa crema de pui
1 lingura unt topit
100 g branza data prin razatoare
2 linguri firimituri de paine uscata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Punem broccoli intr-o oala si acoperim cu apa rece. Punem la fiert timp de 5 minute si apoi scurgem apa. Asezam broccoli intr-un vas de ceramica, adaugam puiul. Preparam intre timp supa de pui si o amestecam cu lapte. Turnam supa peste pui si broccoli. Presaram branza pe deasupra. Amestecam untul cu firimiturile de paine si punem amestecul obtinut peste branza. Bagam vasul la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli tocat lapte unt topit oala apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1386 viz    0 com
2025 viz    0 com
3443 viz    0 com
2035 viz    1 com
2695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019486 (s)