News Flash:

Piept de pui cu branza Philadelphia

10 Iulie 2012
2832 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui
100 g branza Philadelphia
un catel usturoi
un sfert de pahar cu lapte
salata
rosii
marar proaspat
ulei de masline


Mod de preparare:

Am spalat carnea, am maruntit-o si am rumenit-o in foarte putin ulei, la foc mediu impreuna cu catelul de usturoi curatat, spalat si taiat in doua. Se ia tigaie de pe foc, se arunca usturoiul si se pun laptele si branza. Se potriveste de sare, se amesteca repede, iar spoi se presara marar. Pieptul de pui se serveste pe pat de salata si felii de rosii.
Piept de pui cu branza Philadelphia pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza philadelphia usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3223 viz    0 com
5711 viz    0 com
1589 viz    0 com
3149 viz    0 com
2496 viz    0 com
1281 viz    0 com
1867 viz    0 com
2146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019888 (s)