News Flash:

Piept de pui cu branza Philadelphia

10 Iulie 2012
2936 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui
100 g branza Philadelphia
un catel usturoi
un sfert de pahar cu lapte
salata
rosii
marar proaspat
ulei de masline


Mod de preparare:

Am spalat carnea, am maruntit-o si am rumenit-o in foarte putin ulei, la foc mediu impreuna cu catelul de usturoi curatat, spalat si taiat in doua. Se ia tigaie de pe foc, se arunca usturoiul si se pun laptele si branza. Se potriveste de sare, se amesteca repede, iar spoi se presara marar. Pieptul de pui se serveste pe pat de salata si felii de rosii.
Piept de pui cu branza Philadelphia pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza philadelphia usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3305 viz    0 com
5863 viz    0 com
1629 viz    0 com
3182 viz    0 com
2550 viz    0 com
1312 viz    0 com
1922 viz    0 com
2195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014094 (s)