News Flash:

Piept de pui cu branza halloumi

22 Februarie 2013
2693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr branza halloumi
400 gr piept de pui dezosat
cimbru
1 lingurita coaja rasa de lamaie
1 lingurita miere
smochine
1 lingura ulei de masline
salata verde
 
Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 180 de grade. Amesteca pieptul de pui, branza, coaja de lamaie si cimbrul intr-un vas ceramic. Deasupra adauga mierea si uleiul de masline. Da vasul la cuptor pentru 30 de minute. Puiul cu halloumi si miere se serveste cu smochine, salata verde, lipie libaneza crocanta si sos de usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza halloumi cimbru miere smochine salata verde vas ceramic cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014064 (s)