News Flash:

Piept de pui cu boia dulce la cuptor

6 Noiembrie 2012
7885 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 bucati piept de pui taiat pe jumatate pe orizontala
90 g firimituri de paine
125 ml ulei de masline
mozzarella dat prin razatoare
1 ceapa tocata
2 rosii taiate cubulete
1 vanata taiata cubulete
1 catel de usturoi zdrobit
1 ardei rosu tocat
1 lingura sos de tomate
25 g parmezan dat prin razatoare
lapte
un praf de boia de ardei dulce
faina

Mod de preparare:

Incingem 1 lingura de ulei intr-o oala la foc mediu si punem la calit ceapa, usturoiul, vanata, ardeiul si rosiile. Adaugam sosul de rosii si 60 ml apa. Dupa ce da in clocot, reducem intensitatea focului la 15 minute. Amestecam firimiturile de paine cu parmezan si boia. Trecem bucatile de pui prin faina si lapte si apoi prin amestecul de firimituri. Incingem uleiul ramas in tigaie si punem puiul la rumenit cate 3-4 minute pe fiecare parte. Incingem cuptorul la 200 grade. Asezam puiul intr-o tava. Punem amestecul de legume in tava, peste pui si presaram mozzarella pe deasupra. Bagam tava la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mozzarella ceapa rosii vanata usturoi ardei rosu lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2588 viz    0 com
2168 viz    0 com
2366 viz    0 com
2984 viz    0 com
2260 viz    0 com
1888 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019489 (s)