News Flash:

Piept de pui cu bacon si mere

22 Ianuarie 2013
2735 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
2 linguri unt
8 felii de bacon
8 mere acrisoare
sare
condimente (piper, maghiran, cimbru, busuioc)

Mod de preparare:


Pieptul de pui se spala, se taie in 8 fasii, care se presara cu sare, piper si alte condimente (cele trecute la ingrediente sau altele care va plac). Fiecare bucatica de pui se infasoara intr-o felie de bacon si se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Merele se curata de coaja, de seminte si se taie felii. Intr-un vas  uns cu unt se aseaza feliile de mere. Deasupra se aseaza cucatile de pui invelite in bacon , printre ele se adauga cateva mici feliute de unt.

Se introduce vasul, in cuptorul incalzit in prealabil, la foc mediu pentru 30 de minute. Cand baconul este rumenit (nu uscat) inseamna ca esste gata.

Poate fi servit la masa de pranz sau la cina, insotit de garnitura preferata si de salata sau simple si stropite cu zeama de lamaie.

sursa: lyla
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt bacon mere acrisoare sare condimente piper maghiran cimbru busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019347 (s)