News Flash:

Piept de pui cu bacon si cascaval

26 Aprilie 2012
9601 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu cascaval si bacon
Ingrediente:

6 buc. piept de pui dezosat
6 felii cascaval
6 felii bacon
piper
sare

 
Mod de preparare:


Pregatim pieptul de pui, luam fiecare bucata si o batem cu ciocanul de snitele, le condimentam dupa gust cu sare, piper. Punem cate o bucata cascaval in mijlocul feliei de pui si rulam, apoi pieptul de pui il invelim in bacon, le prindem cu o scobitoare. Introducem in cuptorul incins si lasam pana se rumeneste.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval bacon pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7802 viz    0 com
4345 viz    0 com
7635 viz    0 com
5550 viz    0 com
3007 viz    1 com
3943 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018048 (s)